קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס-שקדים במהופך

עוגת אגס-שקדים במהופך
צריך קינוח צמחוני? עוגת אגס-שקדים הפוכה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ תירס בצבע בהיר, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אגס-שקדים במהופך עוגה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון; דופק 8 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
סירופ תירס חום 1 כף חמאה 10 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום בינוני עד חמאה נמס. מערבבים בסוכר חום, ומבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום. מסדרים פרוסות אגס spokelike במחבת, עובד ממרכז מחבת לקצה; מפזרים דובדבנים. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד סירופ, בעדינות רועד מחבת מדי פעם (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד אגסים מבשלים, מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/3 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 4 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מערבבים תערובת שקדים, קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת ביצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מערבבים עם מרית גומי רק עד מעורבב. מערבבים בתמציות. בעדינות כפית הבלילה מעל אגסים, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. תריץ סכין חדה מסביב לקצה המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת; בזהירות להפוך את העוגה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי