עוגת אוכמניות
פאי אוכמניות הוא ... ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, אוכמניות, בישול טפיוקה "דקה", וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו עוגת אוכמניות.
הוראות
הסר דיסק בצק מהמקרר ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות כדי לקחת את הצינה.
מניחים אותו על משטח נקי ושטוח קל.
מגלגלים אותו לתוך מעגל על 13 אינץ ' רחב.
מניחים את הבצק מגולגל על מחבת פאי 9 אינץ'. לקצץ את הקצוות 1/2 אינץ ' מעבר לקצה התוכנית.
מניחים את האוכמניות, סוכר, קורנפלור (או קמח או טפיוקה מהירה), קינמון, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה. מערבבים אותם בעדינות כך שכל האוכמניות מצופות בקצת סוכר וקמח.
ממלאים את הקרום התחתון עם פירות יער:
הסר את הקרום התחתון מהמקרר ומניח את פירות יער מצופה סוכר לתוך המחבת.
מרדדים את דיסק הבצק השני לאותו גודל ועובי כמו הראשון.
טאק את הבצק העליון מעל ומתחת לקצה הבצק התחתון, ומחץ את הקצוות עם האצבעות.
מניחים במקרר בזמן שאתה עושה לשטוף את הביצה.
להקציף ביצה וחלב יחד כדי להפוך את שטיפת ביצה.
מברשת את הקרום העליון עם ביצה לשטוף. להבקיע את העוגה על הדף עם כמה חתכים (כך קיטור יכול לברוח בזמן הבישול).
מניחים את העוגה על המדף האמצעי של התנור עם תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף או סילפט הממוקמת על המדף התחתון כדי לתפוס כל מילוי שעשוי לבעבע מעל.
אופים במשך 20 דקות ב 425°. להפחית את החום ל 177° ואופים במשך 30 עד 40 דקות יותר או עד מיצים מבעבעים יש התעבה.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג