קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת אוכמניות

עוגת אוכמניות
פאי אוכמניות הוא ... ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, אוכמניות, בישול טפיוקה "דקה", וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו עוגת אוכמניות.

הוראות

1
הסר דיסק בצק מהמקרר ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מניחים אותו על משטח נקי ושטוח קל.
3
מגלגלים אותו לתוך מעגל על 13 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים את הבצק מגולגל על מחבת פאי 9 אינץ'. לקצץ את הקצוות 1/2 אינץ ' מעבר לקצה התוכנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מניחים במקרר כדי להירגע.
6
הפוך את מילוי אוכמניות: 
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
7
מניחים את האוכמניות, סוכר, קורנפלור (או קמח או טפיוקה מהירה), קינמון, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה. מערבבים אותם בעדינות כך שכל האוכמניות מצופות בקצת סוכר וקמח.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה לבישול מהירטפיוקה לבישול מהיר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
ממלאים את הקרום התחתון עם פירות יער: 
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
הסר את הקרום התחתון מהמקרר ומניח את פירות יער מצופה סוכר לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מרדדים את דיסק הבצק השני לאותו גודל ועובי כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים על גבי מילוי ברי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
12
טאק את הבצק העליון מעל ומתחת לקצה הבצק התחתון, ומחץ את הקצוות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מניחים במקרר בזמן שאתה עושה לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
14
תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להקציף ביצה וחלב יחד כדי להפוך את שטיפת ביצה. 
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מברשת את הקרום העליון עם ביצה לשטוף. להבקיע את העוגה על הדף עם כמה חתכים (כך קיטור יכול לברוח בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את העוגה על המדף האמצעי של התנור עם תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף או סילפט הממוקמת על המדף התחתון כדי לתפוס כל מילוי שעשוי לבעבע מעל.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים במשך 20 דקות ב 425°. להפחית את החום ל 177° ואופים במשך 30 עד 40 דקות יותר או עד מיצים מבעבעים יש התעבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג