קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אוכמניות בר עם ציפוי קראמבל שקדים

עוגת אוכמניות בר עם ציפוי קראמבל שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות בר עם ציפוי שקדים להתפורר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, unbleached כל המטרה קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגת אוכמניות עם ציפוי קראמבל שקדים, אוכמניות קראמבל עם קמח תירס-ציפוי שקדים, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את דיסק קרום עוגה על משטח מקומח עד 12 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
העברה לצלחת פאי 9 אינץ ' diameterglass. הפוך את הקצוות הקרום תחת ו crimp דקורטיבי, יצירת קצה הקרום 1/4 אינץ ' מעל הצדדים של צלחת עוגה. מקררים תוך הכנת מילוי וציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
להקציף 3/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר ו קורנפלור בסיר גדול כבד להתמזג. מערבבים אוכמניות ומיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד בועות תערובת מתעבה, לעתים קרובות ערבוב בעדינות, על 13 דקות. צינה מילוי עד מגניב, על 1 שעה. אם יותר מתיקות רצוי, מערבבים בסוכר על ידי כפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד; להתמזג עד התערובת מתחילה להתקבץ יחד.
2
להעביר לקערה; צמרמורת 30 דקות. מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מורחים מילוי אוכמניות באופן שווה בקרום unbaked.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מפזרים ציפוי באופן שווה מעל.
5
מניחים עוגה על גיליון אפייה מעוטר ואופים עד הקרום והציפוי הם זהב מילוי בועות עבה, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מעבירים פאי למדף ומגניבים לחלוטין. האם קדימה יכול להתבצע 8 שעות קדימה.
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
מגישים עוגה עם קצפת או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)