קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת אלבום תמונות סיום

עוגת אלבום תמונות סיום
עוגת אלבום תמונות סיום אורכת כשעה ו-25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.06 $ למנה. מנה אחת מכילה 683 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, הדבקו צבעי מאכל בצבעי בית הספר, צלופן שקוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת גיליון הסיום , קישוטי עוגת הסיום וכובעי הסיום .

הוראות

1
בקערה, שמנת חמאה ו-1-1/2 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פלוס 2 כפות חמאה, מרוככת1 כוס פלוס 2 כפות חמאה, מרוככת
צלופן שקוףצלופן שקוף
צלופן שקוף לכיסוי קרשצלופן שקוף לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
צלופן שקוף לכיסוי קרשצלופן שקוף לכיסוי קרש
2
מוסיפים חלמונים ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
3
מערבבים קמח, פרג, קליפת לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
עצות מאפה - סיבוב מס' 3עצות מאפה - סיבוב מס' 3
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
טיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלהטיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלה
4
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אריזות מתנהאריזות מתנה
5
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מקציפים פנימה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
6
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
8
מוציאים מהתבנית לרשת כדי לצנן לגמרי את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מעבירים ללוח מכוסה.
10
צייר דפוס ספר פעמיים על נייר שעווה.
11
לחתוך. בצד אחד הארוך של העוגה, מקמו תבניות כך שהקצוות הארוכים הישרים יושבים על הלוח והקצוות הרחבים בשר במרכז העוגה. מאבטחים בעזרת קיסמים. בעזרת סכין משוננת ודוגמאות הבאות, חותכים את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
12
מסירים את החלק העליון של העוגה ושומרים לשימוש אחר. חזור על הצד הארוך השני.
13
להקפאה, שמנת חמאה, קיצור ווניל בקערה. טורפים פנימה סוכר וחלב של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
14
מניחים 1 כוס ציפוי בקערה לגבול סביב העוגה. גוון עם צבע מאכל לצבע בית הספר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
15
מניחים 1/3 כוס ציפוי בקערה אחרת וגוונו בצבע שני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
16
מניחים 1 כף ציפוי בקערה ומשאירים לבן. מניחים קערות בצד. מקפיאים את החלק העליון והדפנות של העוגה עם הציפוי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
17
אם התמונה אינה למינציה, עטפו אותה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
מניחים תמונה במרכז עמוד אחד של העוגה.
19
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון. הכנס קצה עגול #
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
20
ממלאים בציפוי ראשי בצבע בית ספר. בהתייחס לתמונה למעלה, צינור "CLASS OF ____" בעמוד ללא תמונה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
21
הכנס טיפת פרח מס' 10
22
מצמידים גבול חבל סביב הקצוות התחתונים של העוגה. פרחי צינור בפינות התמונה. מקטרת באקראי חמישה פרחים מעל ושלושה פרחים מתחת לכתב.
23
ממלאים שקית נוספת בציפוי לבן שמור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
24
חותכים חור קטן בפינה; מקטרת נקודה במרכז הפרחים.
25
הכינו שקית שלישית; הכנס קצה כוכב מס' 18 ומלא עם ציפוי בצבע בית ספר שני. עיצובי צינורות מעל ומתחת לתמונה. מקטרת גפנים בכל צד של קבוצות הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
26
הכנס קצה עלה מס' 6
27
עלי צינור באקראי ליד פרחים.
28
הסר תמונה לפני חיתוך העוגה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.