קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת אלבום תמונות סיום

עוגת אלבום תמונות סיום
עוגת אלבום תמונות סיום אורכת כשעה ו-25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.06 $ למנה. מנה אחת מכילה 683 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, הדבקו צבעי מאכל בצבעי בית הספר, צלופן שקוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת גיליון הסיום , קישוטי עוגת הסיום וכובעי הסיום .

הוראות

1
בקערה, שמנת חמאה ו-1-1/2 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פלוס 2 כפות חמאה, מרוככת1 כוס פלוס 2 כפות חמאה, מרוככת
צלופן שקוףצלופן שקוף
צלופן שקוף לכיסוי קרשצלופן שקוף לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
צלופן שקוף לכיסוי קרשצלופן שקוף לכיסוי קרש
2
מוסיפים חלמונים ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
3
מערבבים קמח, פרג, קליפת לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
עצות מאפה - סיבוב מס' 3עצות מאפה - סיבוב מס' 3
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
טיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלהטיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלה
4
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אריזות מתנהאריזות מתנה
5
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מקציפים פנימה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
6
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתבנית לרשת כדי לצנן לגמרי את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים ללוח מכוסה.
10
צייר דפוס ספר פעמיים על נייר שעווה.
11
לחתוך. בצד אחד הארוך של העוגה, מקמו תבניות כך שהקצוות הארוכים הישרים יושבים על הלוח והקצוות הרחבים בשר במרכז העוגה. מאבטחים בעזרת קיסמים. בעזרת סכין משוננת ודוגמאות הבאות, חותכים את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
12
מסירים את החלק העליון של העוגה ושומרים לשימוש אחר. חזור על הצד הארוך השני.
13
להקפאה, שמנת חמאה, קיצור ווניל בקערה. טורפים פנימה סוכר וחלב של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מניחים 1 כוס ציפוי בקערה לגבול סביב העוגה. גוון עם צבע מאכל לצבע בית הספר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מניחים 1/3 כוס ציפוי בקערה אחרת וגוונו בצבע שני.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מניחים 1 כף ציפוי בקערה ומשאירים לבן. מניחים קערות בצד. מקפיאים את החלק העליון והדפנות של העוגה עם הציפוי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
אם התמונה אינה למינציה, עטפו אותה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
מניחים תמונה במרכז עמוד אחד של העוגה.
19
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון. הכנס קצה עגול #
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
20
ממלאים בציפוי ראשי בצבע בית ספר. בהתייחס לתמונה למעלה, צינור "CLASS OF ____" בעמוד ללא תמונה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
21
הכנס טיפת פרח מס' 10
22
מצמידים גבול חבל סביב הקצוות התחתונים של העוגה. פרחי צינור בפינות התמונה. מקטרת באקראי חמישה פרחים מעל ושלושה פרחים מתחת לכתב.
23
ממלאים שקית נוספת בציפוי לבן שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
24
חותכים חור קטן בפינה; מקטרת נקודה במרכז הפרחים.
25
הכינו שקית שלישית; הכנס קצה כוכב מס' 18 ומלא עם ציפוי בצבע בית ספר שני. עיצובי צינורות מעל ומתחת לתמונה. מקטרת גפנים בכל צד של קבוצות הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
26
הכנס קצה עלה מס' 6
27
עלי צינור באקראי ליד פרחים.
28
הסר תמונה לפני חיתוך העוגה.

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן15שרימפס וורידיםClear cellophane for covering boardClear cellophane for covering board720דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר ממתקיםסוכר ממתקים5חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)333דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה15שרימפס וורידיםPaste food coloring in school colorsPaste food coloring in school colors12 כפיות אבקת שוםקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת1221 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי67Pastry tips—round #3, star #18, drop flower #107, and leafPastry tips—round #3, star #18, drop flower #107, and leaf1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך350דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, מחולקסוכר, מחולק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)15שרימפס וורידיםYellow gift wrap for covering boardYellow gift wrap for covering board

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.