עוגת אלבום תמונות סיום
עוגת אלבום תמונות סיום אורכת כשעה ו-25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.06 $ למנה. מנה אחת מכילה 683 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, הדבקו צבעי מאכל בצבעי בית הספר, צלופן שקוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת גיליון הסיום , קישוטי עוגת הסיום וכובעי הסיום .
הוראות
בקערה, שמנת חמאה ו-1-1/2 כוסות סוכר.
מוסיפים חלמונים ומקציפים היטב.
מערבבים קמח, פרג, קליפת לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מקציפים פנימה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על 10 דקות.
מוציאים מהתבנית לרשת כדי לצנן לגמרי את העוגה.
צייר דפוס ספר פעמיים על נייר שעווה.
לחתוך. בצד אחד הארוך של העוגה, מקמו תבניות כך שהקצוות הארוכים הישרים יושבים על הלוח והקצוות הרחבים בשר במרכז העוגה. מאבטחים בעזרת קיסמים. בעזרת סכין משוננת ודוגמאות הבאות, חותכים את החלק העליון של העוגה.
מסירים את החלק העליון של העוגה ושומרים לשימוש אחר. חזור על הצד הארוך השני.
להקפאה, שמנת חמאה, קיצור ווניל בקערה. טורפים פנימה סוכר וחלב של קונדיטורים.
מניחים 1 כוס ציפוי בקערה לגבול סביב העוגה. גוון עם צבע מאכל לצבע בית הספר הראשי.
מניחים 1/3 כוס ציפוי בקערה אחרת וגוונו בצבע שני.
מניחים 1 כף ציפוי בקערה ומשאירים לבן. מניחים קערות בצד. מקפיאים את החלק העליון והדפנות של העוגה עם הציפוי הנותר.
אם התמונה אינה למינציה, עטפו אותה בניילון נצמד.
מניחים תמונה במרכז עמוד אחד של העוגה.
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון. הכנס קצה עגול #
ממלאים בציפוי ראשי בצבע בית ספר. בהתייחס לתמונה למעלה, צינור "CLASS OF ____" בעמוד ללא תמונה.
מצמידים גבול חבל סביב הקצוות התחתונים של העוגה. פרחי צינור בפינות התמונה. מקטרת באקראי חמישה פרחים מעל ושלושה פרחים מתחת לכתב.
ממלאים שקית נוספת בציפוי לבן שמור.
חותכים חור קטן בפינה; מקטרת נקודה במרכז הפרחים.
הכינו שקית שלישית; הכנס קצה כוכב מס' 18 ומלא עם ציפוי בצבע בית ספר שני. עיצובי צינורות מעל ומתחת לתמונה. מקטרת גפנים בכל צד של קבוצות הפרחים.
עלי צינור באקראי ליד פרחים.
הסר תמונה לפני חיתוך העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.