פשטידות פקאן אישיות עם רוטב קרמל תה מתוק הוא קינוח דרומי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח, שקיות תה ארל גריי, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. מתכונים דומים: בודדים פקאן עוגות, עוגות בטטה לתינוקות עם רוטב קרמל-פקאן דביק, ו עוגות לבה שוקולד אישיות עם רוטב קרמל.
הוראות
1
במעבד מזון משלבים את אגוזי הפקאן הטחונים, הקמח, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
יוצקים פנימה את החלבון ומערבבים אותו לאגד את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. סוחטים כמות קטנה של בצק יחד, אם הוא פירורי, מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מצפים קלות מגש מאפינס בן 12 כוסות בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לכ -2 רגל מרובע, ואז משתמשים בקערה קטנה בקוטר 3 אינץ 'או בתבנית טבעת גדולה בגודל 3 אינץ' כמדריך לחיתוך עיגולים. הם צריכים להיות מעט גדולים יותר בקוטר מחור פח המאפינס, כך שכאשר לוחצים עליהם, הקצוות מגיעים בחצי הדרך במעלה דפנות הפח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
קערה
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הביצים עד לקבלת קצף ואז מערבבים פנימה סוכרים. מערבבים פנימה את החמאה המומסת, הווניל, הסירופ והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מסדרים את אגוזי הפקאן על תחתית קליפות הטארט.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
וניל
חמאה
פקאנים
סירופ
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
8
יוצקים את המילוי למילוי הקליפות כמעט עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
9
אופים עד שהמלית מתייצבת ונפוחה מעט, בערך 25 עד 30 דקות. בדוק את התקינות על ידי הדבקת סכין דקה במרכז הפשטידה, אם היא יוצאת די נקייה, כדאי לך ללכת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
10
מעבירים את הפשטידות למתלה ומצננים.
11
בזמן שהפשטידה נאפה מכינים את רוטב הקרמל התה המתוק. תתחיל להכין את התה. הביאו לרתיחה 2 כוסות מים קרים בסיר כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
תה מתוק
מים
תה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
מוסיפים את שקיות התה, מכסים ומניחים לתפוח למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית תה
13
הסר את שקיות התה (סחט אותן החוצה) ואז חזור לרתיחה עד שהיא הצטמצמה בחצי - כך שנותרה לך 1 כוס תה חזק באמת.
מרכיבים שתצטרך
תה
14
מוסיפים לסיר את 1/2 כוס הסוכר וממשיכים להתבשל על אש בינונית. מבשלים, מסתחררים את הסיר מסביב, עד שהתערובת בצבע קרמל עמוק ונראית כמו סירופ, בערך 10 דקות. בזהירות לשפוך את השמנת, להיזהר כפי שהוא יהיה בועה למעלה, וממשיכים לבשל עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
קרם
סוכר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
15
מגישים עם פשטידות פקאן אישיות וכף גלידת שעועית וניל.
מדיירה, נמל טוני ופדרו שימפנסנז הם בחירה מצוינת לעוגת פקאן. פאי פקאן מתוק ואגוזי ראוי ליין שיתאים-ליינות הקינוח האלה יש את המתיקות הנכונה ואת התווים האגוזיים. אתה יכול לנסות את אחוזת אשברוק ורדלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.