עוגת אנז'ו אדומה
פאי אנז'ו אדום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. לכו לחנות וקנו אגסים של אנג'ו יו אס איי, קינמון טחון, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת אגס אנז'ו, לחם אגסים מתובל, ו דלורית שמנת ומרק אגס אנז'ו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות. לחץ על בצק העוגה לתוך צלחת פאי מתכת משומנת (או צלחת עוגת זכוכית ungreased), לחיצה בחוזקה לתחתית וצדדים. בעדינות לזרוק אגסים חתוכים לקוביות עם מיץ לימון.
מערבבים יחד סוכר, קמח, קינמון, משמשים ופקאנים. מערבבים בעדינות אגסים ומרכיבים יבשים.
יוצקים לתוך קרום פאי מוכן. נקודה העליון של תערובת אגס עם חתיכות חמאה.
למעלה או עם קרום מלא, או לחתוך קרום העליון לסריג. קצוות קרום Crimp. אם משתמשים בקרום העליון, לחתוך כמה חריצים כדי לפרוק את העוגה.
אופים במשך 45-50 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מהתנור וקריר על מתלה.