עוגת אננס הפוכה קלה
עוגת אננס הפוכה קלה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, 1 יכול (20 עוז) פרוסות אננס במיץ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קל אננס הפוך עוגה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). במחבת 13x9 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים פרוסות אננס על סוכר חום.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס, ומסדרים דובדבנים הנותרים סביב פרוסות; לחץ בעדינות לתוך סוכר חום.
הוסף מספיק מים למיץ אננס שמור למדוד 1 כוס. הפוך את הבלילה עוגה כמו בימוי על תיבת, החלפת תערובת מיץ אננס עבור המים.
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
אופים 42 עד 48 דקות (44 עד 53 דקות למחבת כהה או לא מקל) או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. השאר מחבת מעל עוגה 5 דקות כך ציפוי סוכר חום יכול לטפטף מעל עוגה; הסר מחבת. מגניב 30 דקות.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.