קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש

צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש
מתכון צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 11 שעות ו-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פפריקה, שמן קנולה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, צלעות ברביקיו בירה שורש, ו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: כמה שבבי היקורי חופן, ספוג לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1
מערבבים 12 כוסות מים, מלח, דבשה, שיני, מקלות קינמון וכוכב אניס בסיר גדול, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהמלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
כוכב אניסכוכב אניס
מולסהמולסה
ציפורןציפורן
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר ולתת מגניב.
3
שים את הצלעות במיכל פלסטיק, יוצקים את מי מלח מקורר מעל, מכסים ומקררים במשך 4 שעות לפחות עד 24 שעות, הפיכת הצלעות מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
צלעותצלעות
4
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף, לטפוח יבש ולשים על מדפי אפייה להגדיר מעל דפי אפייה. מקררים במשך כמה שעות עד שהמשטח מתייבש ויוצר סרט.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
3
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הבירה השורש ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בירה שחורהבירה שחורה
פפריקהפפריקה
4
מוסיפים את הקטשופ, הסוכר החום וה מולסה ומבשלים על אש נמוכה עד שהטעמים מתמזגים והרוטב מצטמצם, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
קטשופקטשופ
רוטברוטב
5
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
1
הסר את הסורג גריל צלחת קרמיקה מן התנור.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מוסיף את פחם עץ חם ולפזר את שבבי היקורי ספוג מעל. התאם את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 250 מעלות F. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת הקרמיקה. שים מחבת חד פעמית עם קצת נוזל מהביל על הצלחת, ולאחר מכן לשים על סבכת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
3
צחצח את הצלעות עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
צלעותצלעות
4
שים את הצלעות על הגריל, לכסות ולבשל עד הצלעות רכות ועסיסיות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברשת עם רוטב ברביקיו בירה שורש, מפנה מדי פעם, במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
בירה שחורהבירה שחורה
6
אם משתמשים בפחם, הגדר את הגריל לחום ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
צחצח את הצלעות עם שמן קנולה. התחל את הצלעות כמו מעל מעל חום עקיף. לסיים את הצלעות על ידי הזזתם בחזרה על גחלים חם סיבוב ו צליעה עם רוטב ברביקיו בירה שורש במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
בירה שחורהבירה שחורה
צלעותצלעות