קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסמון טרייה

עוגת אפרסמון טרייה
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 389 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך רק אפרסמונים של פויו, סוכר, סוכר, סוכר של ממתקים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגיות אפרסמון טריות עם צימוקים ואגוזים, צלעות כבש ואפרסמון צ'אטני טרי, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. מעיל אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בקערה גדולה, לנצח חמאה, מסקרפונה, סוכר, זרעי שעועית וניל על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מעבירים עוגה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על צלחת, ולהפוך שוב על מתלה קירור. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
עבור הדובדבן: בקערה גדולה, לנצח mascarpone, סוכר, זרעי שעועית וניל על מהירות בינונית עד אור מלא משולב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים מיץ לימון ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
10
מורחים ציפוי על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
11
עבור האפרסמונים: אפרסמונים הליבה לחתוך לתוך 16 טריזים. מסדרים על גבי עוגת קר בתבנית מעגלית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
12
מניחים סוכר ומלח קטן סיר כבד תחתית. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לצנן מברשת מאפה נקייה ולצחצח את כל גבישי סוכר מן הצדדים של המחבת. מרתיחים, מתערבלים במחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 3 עד 5 דקות. טפטוף מיידי על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים עוגה ביום שהיא נעשית.