עוגת אפרסק בקר
פאי אפרסק בקר דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. . אם יש לכם קטשופ, בשר טחון, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת אפרסק בקר, ו פילה בקר בזיגוג אפרסק.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, ביצה, חלב, בצל, פירורי לחם, מלח ופלפל. לחץ לתוך מחבת פאי 9 אינץ ' כמו קרום. בשר זין בכל רחבי באמצעות מזלג.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור, ושופכים את כל עודף שומן. מסדרים את האפרסקים החתוכים על הבשר.
מערבבים יחד את החומץ, קטשופ וסוכר חום, וכפית מעל האפרסקים.
אופים במשך 20 דקות נוספות.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.