עוגת אפרסק הפוכה
צריך קינוח צמחוני? עוגת אפרסק הפוכה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 304 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק דל שומן הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה.
הוראות
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה. כפית לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים 2/3 כוס סוכר הבא 4 מרכיבים (2/3 כוס סוכר דרך ביצה) בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (במשך כ 5 דקות). כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
הבלילה כפית על תערובת אפרסק במחבת.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
מניחים צלחת הפוכה על גבי עוגה, והופכים על גבי צלחת.
מגישים חם עם פרוזן יוגורט וסירופ קרמל.