עוגת אפרסק הפוכה
עוגת אפרסק הפוכה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק דל שומן הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני; מפזרים סוכר חום למחבת.
מקום 1 חצי אפרסק, בצד לחתוך למעלה, במרכז פאן; לארגן חצי אפרסק הנותרים סביב חצי אפרסק מרכז. מסדרים חצאים דובדבן, לחתוך צדדים למעלה, סביב חצאי אפרסק. תניח את פאן בצד.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים עם מקצף, אבקת אפייה ומלח; מערבבים עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען, גבינת שמנת, ו 3 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 3 דקות.
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים לסירוגין עם מיץ, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. הבלילה כפית למרכז מחבת מוכן; בעדינות להפיץ הבלילה כדי לכסות פירות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל. תריץ סכין מסביב לקצה העוגה.
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת; הפוך על צלחת.
בואו לעמוד 2 דקות לפני הסרת מחבת.