קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק מתוקה

עוגת אפרסק מתוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת אפרסק מתוקה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 837 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית ונילן, אבקת אפייה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם ציפוי אפרסק חמוץ, תה אפרסק מתוק, ו רוטב אפרסק מתוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה וקמח תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, המלח, אבקת האפייה והקינמון בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים את הסוכר, השמן, הביצים והווניל בקערה גדולה ונפרדת לתערובת. מערבבים פנימה את האפרסקים הקצוצים. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא ללא פירורים המצורפת, על 1 שעה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעבירים את התבנית לרשת ומצננים למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים את הכיכר מהמחבת ומקררים לחלוטין, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לציפוי: מקציפים בקערה גדולה את החמאה, השמנת, 2 כפות המים והווניל, בעזרת מערבל יד חשמלי במהירות בינונית עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים בהדרגה את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם בהיר, מוסיפים מים נוספים, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הכיכר שהתקררה. אפשר לזיגוג להתייצב למשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
חותכים את הכיכר לפרוסות ומגישים.

מרכיבים

425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפרסקים פרוסים במיץ של 100 אחוז, מרוקנים, מייבשים עם מגבות נייר וקצוצים גס לחתיכות בגודל 1/2 אינץאפרסקים פרוסים במיץ של 100 אחוז, מרוקנים, מייבשים עם מגבות נייר וקצוצים גס לחתיכות בגודל 1/2 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים10ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, לשמן את תבנית האפייהחמאה, לשמן את תבנית האפייה3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לאבק את המחבתקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לאבק את המחבת1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים11 קילו קישואים,מלח ים משובחמלח ים משובח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון