קושיבינוני
מוכן ב31 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אפרסקים ושמנת במחבת

עוגת אפרסקים ושמנת במחבת
המתכון לעוגת קצפת במחבת אפרסקים ושמנת מוכן בכ-31 דקות . מתכון זה מכין 8 מנות עם 497 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.18 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם גבינת שמנת, קורנפלור, ביסקוויטים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 46% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית , שיבולת שועל אפרסקים ושמנת , ועוגת פאונד אפרסקים ושמנת .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
2
בקערה בינונית, ערבבו היטב אפרסקים מופשרים, סוכר חום, כפית קינמון, תמצית וניל וקורנפלור כדי לצפות את כל האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (225 גרם) של גבינת שמנת, קרה וחתוכה לקוביות בגודל 1.5 ס"מחבילה אחת (225 גרם) של גבינת שמנת, קרה וחתוכה לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את התערובת למחבת ברזל יצוק המצופה בספריי שמן. מניחים באופן אקראי כף גבינת שמנת על גבי האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
בקערה קטנה, ערבבו את הסוכר ואת הקינמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוציאים את הביסקוויטים מהקופסה ומפרידים אותם. טובלים כל ביסקוויט בתערובת הקינמון-סוכר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מסדרים את הביסקוויטים מעל האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
מכניסים את המחבת לתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שהביסקוויטים משחימים והמלית מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
8
מוציאים מהתנור; מצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה