עוגת אפרסקים ושמנת במחבת
המתכון לעוגת קצפת במחבת אפרסקים ושמנת מוכן בכ-31 דקות . מתכון זה מכין 8 מנות עם 497 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.18 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם גבינת שמנת, קורנפלור, ביסקוויטים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 46% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית , שיבולת שועל אפרסקים ושמנת , ועוגת פאונד אפרסקים ושמנת .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט
בקערה בינונית, ערבבו היטב אפרסקים מופשרים, סוכר חום, כפית קינמון, תמצית וניל וקורנפלור כדי לצפות את כל האפרסקים.
יוצקים את התערובת למחבת ברזל יצוק המצופה בספריי שמן. מניחים באופן אקראי כף גבינת שמנת על גבי האפרסקים.
בקערה קטנה, ערבבו את הסוכר ואת הקינמון שנותר.
מוציאים את הביסקוויטים מהקופסה ומפרידים אותם. טובלים כל ביסקוויט בתערובת הקינמון-סוכר ומניחים בצד.
מסדרים את הביסקוויטים מעל האפרסקים.
מכניסים את המחבת לתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שהביסקוויטים משחימים והמלית מבעבעת.
מוציאים מהתנור; מצננים מעט.