איך לעשות חריסה
איך לעשות חריסן נטול גלוטן,, שלם 30, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 97 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כמון טחון, שמן צמחי, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 11 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. נסו איך מכינים משחת חריסה, ילדים יכולים להכין: עוגות ביצה וחריסה אפויות, ו קוסקוס האריסה מראש עם אגס, קייל ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור של תנור ולהגדיר את המדף תנור על 6 אינץ ' ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
מניחים פלפלים אדומים עם דפנות חתוכות כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה. מבשלים מתחת לצלייה המחוממת מראש עד שעור הפלפלים השחיר ושלפוחית, 5 עד 8 דקות.
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפלים לאדות כשהם מתקררים, בערך 20 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים צ ' ילי פרזנו והבנרו ומבשלים ללא כיסוי על אש בינונית עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -3 דקות; מסננים ומניחים בצד להתקרר.
הסר זרעים וקרומים מצ ' ילי (לבש כפפות); הניחו בצד.
מנערים כוסברה וזרעי קימל במחבת על אש בינונית עד שמתחילים להריח את התבלין, כ -2 דקות. השתמש במכתש ועלי כדי לרסק זרעים קלויים; מוסיפים כמון, נענע ומלח, ומרסקים עד שהם טחונים דק.
מעבירים תבלינים לבלנדר ומוסיפים פלפלים קלויים, צ ' ילי, שום, מיץ לימון ושמן צמחי; מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מטפטפים שמן זית כתית מעולה בסוף, מתמזגים למשך מספר שניות בלבד.