קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה

עוגת בטטה
המתכון פאי בטטה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב מרוכז, אגוז מוסקט, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בשורה התחתונה והצדדים של קרום העוגה הצונן, בצורת נייר או קלף ולמלא עם משקולות (אני אוהב להשתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 20 דקות, על המדף התחתון של התנור, מסתובב באמצע. לאחר מכן, להסיר את המשקולות ואת אניה ולאפשר את הקרום לאפות עד שהוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
3
להנמיך את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4
מניחים בטטות בקערה של מעבד מזון ומחית אותם. להעביר אותם דרך מסננת רשת או tamis באמצעות מרית גמישה, ולאחר מכן להחזיר אותם לקערה של מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
מוסיפים את החלב המרוכז, סוכר חום, חמאה, בורבון, תבלינים ומלח. תהליך עד חלקה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
6
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, עיבוד במשך חמש שניות בין כל ביצה. לגרד את הצדדים של הקערה למטה ולעבד עוד חמש שניות, ואז לשפוך תערובת לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
אופים את מעטפת העוגה הממולאת במשך 20 עד 30 דקות, על המדף האמצעי של התנור. לפקח על העוגה מקרוב במהלך עשר הדקות האחרונות של אפייה. אם הקרום מתחיל להיראות כהה סביב הקצוות, במקום לסכל על החלקים הכהים כדי להגן עליהם מהחום. שימו לב למילוי מקרוב, כשזה מתחיל להתנפח זה נעשה. אפשר את העוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במקרר לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
עבור ציפוי מרשמלו: (זה הכי טוב אם עשה רק לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
9
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים ולאפשר לו לעמוד לפחות 5 דקות (זה נקרא "פורח").
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
10
מניחים ביצה לבן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
11
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני ולנקות את הצדדים של הסיר עם מים קרים באמצעות מברשת מאפה. להביא תערובת לרתיחה, ולהתחיל לטאטא את ביצה לבן עד שהוא מקציף, אבל עדיין קצת רטוב מחפש. מבשלים את תערובת הסוכר עד מדחום ממתקים קורא 116°.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
הסר מהחום, להקציף בג ' לטין עד שיש לו את כל מומס, ואז לשפוך תערובת לאט את הצדדים של קערת המיקסר לתוך חלבוני הביצה עם הלוחץ פועל על מהירות נמוכה. לאחר מכן, הגבירו את המהירות לגובה והקציפו במשך 7 עד 10 דקות, עד שהמרשמלו סמיך מאוד, הקערה מרגישה קרירה למגע, והמרשמלו מחזיק פסגות רכות ששומרות על צורתן כשאתם בודקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
13
שים את המרשמלו בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב ועיצובים צינור על החלק העליון של העוגה הצוננת. אופציונלי: brulee ציפוי באמצעות לפיד או תחת broiler ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.