עוגת בטטה
המתכון פאי בטטה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב מרוכז, אגוז מוסקט, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בשורה התחתונה והצדדים של קרום העוגה הצונן, בצורת נייר או קלף ולמלא עם משקולות (אני אוהב להשתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 20 דקות, על המדף התחתון של התנור, מסתובב באמצע. לאחר מכן, להסיר את המשקולות ואת אניה ולאפשר את הקרום לאפות עד שהוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מניחים בטטות בקערה של מעבד מזון ומחית אותם. להעביר אותם דרך מסננת רשת או tamis באמצעות מרית גמישה, ולאחר מכן להחזיר אותם לקערה של מעבד המזון.
מוסיפים את החלב המרוכז, סוכר חום, חמאה, בורבון, תבלינים ומלח. תהליך עד חלקה, על 30 שניות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, עיבוד במשך חמש שניות בין כל ביצה. לגרד את הצדדים של הקערה למטה ולעבד עוד חמש שניות, ואז לשפוך תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים את מעטפת העוגה הממולאת במשך 20 עד 30 דקות, על המדף האמצעי של התנור. לפקח על העוגה מקרוב במהלך עשר הדקות האחרונות של אפייה. אם הקרום מתחיל להיראות כהה סביב הקצוות, במקום לסכל על החלקים הכהים כדי להגן עליהם מהחום. שימו לב למילוי מקרוב, כשזה מתחיל להתנפח זה נעשה. אפשר את העוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במקרר לפחות שעתיים.
עבור ציפוי מרשמלו: (זה הכי טוב אם עשה רק לפני ההגשה.)
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים ולאפשר לו לעמוד לפחות 5 דקות (זה נקרא "פורח").
מניחים ביצה לבן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני ולנקות את הצדדים של הסיר עם מים קרים באמצעות מברשת מאפה. להביא תערובת לרתיחה, ולהתחיל לטאטא את ביצה לבן עד שהוא מקציף, אבל עדיין קצת רטוב מחפש. מבשלים את תערובת הסוכר עד מדחום ממתקים קורא 116°.
הסר מהחום, להקציף בג ' לטין עד שיש לו את כל מומס, ואז לשפוך תערובת לאט את הצדדים של קערת המיקסר לתוך חלבוני הביצה עם הלוחץ פועל על מהירות נמוכה. לאחר מכן, הגבירו את המהירות לגובה והקציפו במשך 7 עד 10 דקות, עד שהמרשמלו סמיך מאוד, הקערה מרגישה קרירה למגע, והמרשמלו מחזיק פסגות רכות ששומרות על צורתן כשאתם בודקים בקערה.
שים את המרשמלו בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב ועיצובים צינור על החלק העליון של העוגה הצוננת. אופציונלי: brulee ציפוי באמצעות לפיד או תחת broiler ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.