קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת בננה-שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאת בוטנים

עוגת בננה-שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בננה-שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגת בננה שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאת בוטנים, ו בננה שוקולד צ'יפס שכבת עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. עוגת מעיל panswith ספריי nonstick. שורה תחתונה של פנסעם קלף; נייר מעיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר, חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה עד lightand פלאפי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים כדי להתמזג בין additionsומדי פעם מגרד את הצדדים וbottom של קערה. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להוסיף מרכיבים יבשים; לנצח על מהירות פחותרק כדי להתמזג.
5
מוסיפים בננות ושמנת חמוצה; מקציפים רק כדי להתמזג. מקפלים פנימה מיני צ ' יפס. דיבידבאטר באופן שווה בין מחבתות; צמרות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בננהבננה
צ ' יפסצ ' יפס
6
אופים עוגות עד בודק מוכנס אלהמרכז יוצא נקי, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להעביר מתלים תיל; בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים; לקלף את הקלף ולתת מגניב לחלוטין.
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החומרים first4 בקערה בינונית עד צורות ציפוי קל ורך, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מניחים עוגה 1 על מגש.
3
מורחים 1 1/4 cupsfrosting מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
מניחים את העוגה שנותרה על גבי.מכסים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם השארהפרוסה.
5
מקשטים עם שוקולד צ ' יפס וkisses. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 2 daysahead. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
6
בואו לעמוד ב roomtemperature במשך 1 שעה לפני ההגשה.