עוגת בראוני ללא גלוטן
ללא גלוטן קרם דה Menthe עוגת בראוני נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה די גרוע. נסו עוגת בראוני ללא גלוטן, קרם דה Menthe בראוני, ו קרם דה Menthe כריכים בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון רק של מחבת מרובעת 8 או 9 אינץ ' עם ספריי בישול (ללא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, חמאה וביצים עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה).
אופים מחבת 8 אינץ '28 עד 31 דקות, 9 אינץ פאן 26 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס 2 אינץ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לערבב את כל החומרים מילוי למעט ציפוי מוקצף שבבי שוקולד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם להקציף עד התערובת מתחילה לרתיחה; להרתיח ומערבבים 1 דקה יותר עד מעובה.
הסר מהחום. מקררים במחבת כ -30 דקות עד מגניב.
חותכים בראוניז לחתיכות קטנות מאוד, על 3
בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', הקש חתיכות בראוני יחד על החלק התחתון ומעלה של צלחת. מערבבים ציפוי מוקצף שבבי שוקולד לתוך מילוי. כפית לתוך קרום בראוני ולהתפשט באופן שווה. מקררים 1 שעה לפני ההגשה.