עוגת בראוני מליבו
עוגת בראוני מליבו דורשת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 462 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם מיני-פירורי שוקולד, גלידת vanillan, רום מליבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת בראוני, עוגת גבינה עם בראוני טורט, ו טופי בר בראוני טורט.
הוראות
שלב 1/2 חבילת בראוני לערבב 1/3 כוס מים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. שמור בראוני הנותרים לערבב לשימוש נוסף.
יוצקים את הבלילה למחבת קפיץ 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הקצוות להתרחק מחבת מעט.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל.
מורחים 1/2 כוס פאדג ' ציפוי על בראוני.
מערבבים גלידה, פירורי שוקולד, ורום בקערה גדולה, ערבוב טוב.
מורחים תערובת גלידה על בראוני. להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
כדי לשרת, להסיר torte מחבת.
טפטוף שנותר 1/2 כוס פאדג ציפוי מעל טורט.
מקשטים כל פרוסה עם מניפה תות, אם תרצה.