עוגת בראוני ממוסמרת
אם יש לכם שוקולד פאדג'פודינג מיידי ותערובת מילוי עוגה, שוקולד מצופה טופי ממתקים, ליקר בטעם קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת בראוני ממוסמרת, כדורי שוקולד ג'ינג'ר עם פטריות בראוני., ו עוגת בראוני.
הוראות
הפוך ואופים בראוני לערבב לפי בימוי על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. לתקוע בראוניז חמים במרווחים 1 אינץ ' עם לבחור עץ מברשת עם ליקר.
בואו מגניב. בראוניז מתפוררים לחתיכות קטנות. ריסוק ממתקים; להזמין 2 כפות לציפוי.
הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת, השמטת מצמרר.
בקערה של 3 ליטר, מניחים חצי בראוניז מתפוררים. למעלה עם חצי כל פודינג, ממתקים וציפוי קצפת. חזור על שכבות.
מפזרים ממתקים מרוסקים שמורים. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.