עוגת בראוני תות מוס טורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס תות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. זה עובד היטב כמו קינוח זול מאוד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם תערובת בראוני פאדג', שבבי שוקולד למחצה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראוני תות מוס טורט, טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו עוגת בראוני מוס תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז תחתון רק של מחבת springform 10 אינץ ' עם התקצרות. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הבסיס 50 משיכות עם כף.
אופים 35 עד 40 דקות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בינתיים, בסיר בינוני, מניחים 2 כפות מים; מפזרים ג ' לטין על מים.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת או בלנדר, מניחים תותים. כיסוי; תהליך עד חלקה.
מוסיפים לג ' לטין מרוכך; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר עד תערובת מעובה מעט, על 1 1/2 שעות.
בקערה גדולה, לנצח את הקצפת ואת אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת תות. כפית על בסיס בראוני מקורר. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות. ממש לפני ההגשה, מקשטים טורט עם תלתלי שוקולד, סטרברי, ועלי נענע. לאחסן במקרר.