עוגת בראנץ ' אוכמניות
צריך קינוח צמחוני? עוגת בראנץ ' אוכמניות יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. אם יש לך וניל, קמח, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת בראנץ ' אוכמניות-פרג, בראנץ ' ראשון: עוגת בלינץ אפויה עם רוטב אוכמניות טרי, ו בראנץ ' אוכמניות אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. תחתית גריז וצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2inches, עם התקצרות; קמח קל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, זנגביל וסודה להכנת בקערה בינונית; להפריש.
מערבבים 1 כוס סוכר והחמאה בקערה גדולה. מערבבים ביצים, שמנת חמוצה וvanilla. מערבבים בתערובת קמח. בזהירות לקפל אוכמניות. כף למחבת.
מערבבים 1/4 כוס סוכר והקינמון; מפזרים מעל הבלילה.
אופים על 40minutes או עד חום זהוב.