קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

עוגת ברוקולי

עוגת ברוקולי
עוגת ברוקולי היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. . אם יש לכם בצל, ברוקולי, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו לא לאפות s ' mores עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת עוגה 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה, לשלב תערובת אפייה, ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
פניני סוכר כסףפניני סוכר כסף
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים עד חלקה. מערבבים בברוקולי, בצל, ו 2 כוסות של גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
יוצקים תערובת לצלחת עוגה.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, עד חום זהוב. למעלה עם גבינה נותרת ולחזור לתנור רק עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מגישים חם.