עוגת ג'ינג'ר-אפרסק
עוגת ג'ינג'ר-אפרסק דורשת בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 236 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שורש ג'ינג'ר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת אפרסק ג'ינג'ר הפוכה, עוגת קופסת קרח אפרסק ג'ינג'ר שוקולד, ו עוגת אפרסק הפוכה עם רוטב שמנת מייפל חדור ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צרור בגודל 10 אינץ'.
מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר חשמלי עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים היטב. מקציפים פנימה את גרידת הווניל והלימון.
מוסיפים מחצית מתערובת הקמח ומקציפים במהירות בינונית לשילוב. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה והחלב; מערבבים פנימה את תערובת הקמח שנותרה. מקפלים פנימה את הנענע, הבזיליקום, הג ' ינג ' ר והאפרסקים ומערבבים עד לאיחוד יסודי.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה וקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
תנו לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, ואז הפכו אותה על רשת להתקרר לחלוטין.