קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

ספגטי עם זיתים ורוטב עגבניות

ספגטי עם זיתים ורוטב עגבניות
ניתן להכין את המתכון לספגטי עם רוטב זיתים ורוטב עגבניות תוך כשעתיים ו-5 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 964 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח ופלפל ים, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81% , וזה אדיר. נסו ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר , ספגטי עם זיתים ועגבנייה (ספגטי Alla Puttanesca) וארוחת ערב הערב: Spaghetti alla Boscaiola (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים. כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים פסטה תוך כדי ערבוב מתמיד במשך הדקה הראשונה כדי למנוע את היצמדות הספגטי. מבשלים עד אל דנטה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
שעועית ירוקה ו/או שעועית שעועיתשעועית ירוקה ו/או שעועית שעועית
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ היקורי מושריםשבבי עץ היקורי מושרים
3
במחבת גדולה מחממים שמן. כשכמעט מעשנים, מוסיפים זיתים ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עם עליוניות מסולסלות בצלופןעם עליוניות מסולסלות בצלופן
מינימום 40 ספירהמינימום 40 ספירה
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים
4
מטגנים 3 דקות על אש בינונית גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה, יוצקים בזהירות את רוטב העגבניות ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
5
מסננים את הפסטה במסננת, שומרים 1/4 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
שעועית ירוקה ו/או שעועית שעועיתשעועית ירוקה ו/או שעועית שעועית
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
6
מוסיפים פסטה לרוטב ומערבבים לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה ו/או שעועית שעועיתשעועית ירוקה ו/או שעועית שעועית
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוסשורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
7
מוסיפים מי פסטה אם צריך לדלל מעט את הרוטב. מצלחים פסטה ומפזרים גבינת פרמזן ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבולגבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבול
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
חזיר כפרית של קנטאקי, חתוך לקוביות דקותחזיר כפרית של קנטאקי, חתוך לקוביות דקות
שעועית ירוקה ו/או שעועית שעועיתשעועית ירוקה ו/או שעועית שעועית
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוסשורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
8
בסיר גדול מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מינימום 40 ספירהמינימום 40 ספירה
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ היקורי מושריםשבבי עץ היקורי מושרים
9
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד שהם רכים ושקופים, כ-5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, מבושלים וטחוניםשרימפס, מבושלים וטחונים
12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
10
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים
צבעי מאכל כתום וירוקצבעי מאכל כתום וירוק
3 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט3 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט
11
מטגנים עד שכל הירקות רכים, כ-5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת לבנים או פרובולון, משולשתגבינת לבנים או פרובולון, משולשת
12
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים ללא מכסה על אש נמוכה במשך שעה או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות אטריות מקרוני יבשות2 כוסות אטריות מקרוני יבשות
(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)
13
מסירים עלי דפנה ובודקים תיבול. אם הרוטב עדיין בטעם חומצי, הוסף חמאה ללא מלח, כף אחת בכל פעם כדי לעגל את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
2 כוסות אטריות מקרוני יבשות2 כוסות אטריות מקרוני יבשות
חרדל צהוב, לא חובהחרדל צהוב, לא חובה
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוסשורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
14
מוסיפים 1/2 מרוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. ממשיכים עם רוטב העגבניות הנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
ביצה בתוספת 1 כף חלבביצה בתוספת 1 כף חלב
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
15
אם לא משתמשים בכל הרוטב, אפשרו לו להתקרר לחלוטין ושופכים 1 עד 2 כוס מנות לתוך שקיות ניילון מקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוסשורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה