ניתן להכין את המתכון לספגטי עם רוטב זיתים ורוטב עגבניות תוך כשעתיים ו-5 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 964 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח ופלפל ים, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81% , וזה אדיר. נסו ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר , ספגטי עם זיתים ועגבנייה (ספגטי Alla Puttanesca) וארוחת ערב הערב: Spaghetti alla Boscaiola (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים. כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים פסטה תוך כדי ערבוב מתמיד במשך הדקה הראשונה כדי למנוע את היצמדות הספגטי. מבשלים עד אל דנטה, כ-8 עד 10 דקות.