עוגת ג'ינג'ר ר רסק תפוחים עם זיגוג מייפל הוא טבעוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רסק תפוחים, סודה לשתייה, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם זיגוג לבנדר הדר, עוגת תפוחים מייפל, ו דלעת ג'ינג'ר לחם W / מייפל זיגוג.
הוראות
1
מערבבים את החומרים היבשים יחד; ואז מוסיפים את רסק התפוחים, מיץ לימון ותמצית וניל. מערבבים עד בשילוב אבל לא מעל לערבב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 שאלוט, מגורר או טחון
טעם מייפל לפי הטעם
2
יוצקים למחבת מוכנה ואופים במשך 45-60 דקות. בדוק על ידי החדרת קיסם למרכז; זה נעשה כאשר קיסם יוצא נקי לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מערבבים את סירופ מייפל, 1 כפית קורנפלור, וקמצוץ נדיב של אבקת ג ' ינג ' ר בסיר קטן ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח במשך 1 דקה.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר ולעבות. (אתה יכול לשים את המחבת בקערה של מים קרים כדי להאיץ את הקירור.) כאשר הזיגוג התעבה אבל הוא עדיין pourable, לטפטף אותו על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)