אם יש לכם בשר בקר, בצל, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גבינה, גבינת תרד-פאי, ו Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ומכינים צלחת עוגה: מחממים תנור ל 350 ° F. חמאה תחתית וצדדים של צלחת עוגה, בערך באותו גודל כמו טורטיות שלך (השתמשתי צלחת פאי 10 אינץ 'עבור טורטיות ברוחב 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים טורטייה אחת על החלק התחתון של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מפזרים קצת גבינה מגורדת מעל הטורטייה. בשלב זה, אתה תתחיל להוסיף את חומרי המילוי שבחרת, ושכבות את טורטיות. רק תוודא שלכל שכבה יש תוספת נדיבה של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קציצות עוף צמחוניות קפואות
3
בדוגמה המצולמת, השתמשתי בגבינה, שעועית שחורה וירוקי בצל בשכבה הראשונה. ואז הוספתי טורטייה אחרת על גבי זה ולשים קישואים קצוצים, עגבניות קצוצות, jalapenos כבוש קצוץ, ועוד גבינה מגורסת.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
קציצות עוף צמחוניות קפואות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ירוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
אני גם פיזרתי קצת כמון ואבקת צ ' ילי על השכבה הזאת. הוספתי עוד טורטייה ושמתי יותר גבינה קרועה, יותר שעועית שחורה, עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מעל השכבות שלך עם טורטייה קמח אחרון.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמח
6
מורחים קצת חמאה על פני השטח של טורטייה זה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
7
אופים בתנור: מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום. לשים בתנור במשך 30 דקות על 177°. ואז להסיר את רדיד ולהגדיל את החום ל400. לבשל עוד 15-20 דקות, עד העליון הוא השחמה קלות גבינה הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
10
חתוך לרבעים.
11
מגישים עם אבוקדו קצוץ, חסה קרועה, כוסברה, סלסה ו / או שמנת חמוצה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.