קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה בזיליקום מתוק

עוגת גבינה בזיליקום מתוק
עוגת גבינה בזיליקום מתוק הכנת המתכון לוקחת כ 35 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לכם גבינת ריקוטה, מלח ים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה, בזיליקום מלוח ועוגת גבינה עם גבינת עיזים, ו בזיליקום מתוק, קופסה..

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של מחבת קפיץ בקוטר 4 1/2 אינץ'. בשורה התחתונה של המחבת עם פיסת נייר קלף. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם חתיכת נייר כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
מניחים את גבינת ריקוטה, גבינת שמנת, גבינת עיזים במעבד מזון. דופק
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
עד מעורב.
5
מוסיף את הסוכר, ביצה, חלמון ביצה, ומלח להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
6
מוסיף את הבזיליקום ואת הדופק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
7
יוצקים את תערובת הגבינה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את המחבת בתבנית 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ' מרובע אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
יוצקים מספיק מים חמים בתבנית האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב בקצוות ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות (עוגת הגבינה תהפוך מוצקה כאשר צונן), כ 50 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת הגבינה להתקרר בתנור למשך שעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הסר את מחבת springform מתבנית האפייה ולהסיר את הסכל. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים את עוגת הגבינה למשך 3 שעות לפחות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
הסר את עוגת הגבינה מהמחבת springform. אפשר לעוגת הגבינה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, בערך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
13
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את החלק העליון של עוגת הגבינה עם שמן זית בתולה במיוחד ומגישים עם קרקרים שונים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
קרקריםקרקרים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
14
הצעות הגשה: קרקרים שונים .
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים