עוגת גבינה בזיליקום מתוק
עוגת גבינה בזיליקום מתוק הכנת המתכון לוקחת כ 35 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לכם גבינת ריקוטה, מלח ים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה, בזיליקום מלוח ועוגת גבינה עם גבינת עיזים, ו בזיליקום מתוק, קופסה..
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של מחבת קפיץ בקוטר 4 1/2 אינץ'. בשורה התחתונה של המחבת עם פיסת נייר קלף. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם חתיכת נייר כבד חובה.
מניחים את גבינת ריקוטה, גבינת שמנת, גבינת עיזים במעבד מזון. דופק
מוסיף את הסוכר, ביצה, חלמון ביצה, ומלח להתמזג עד חלקה.
מוסיף את הבזיליקום ואת הדופק עד incorporated.
יוצקים את תערובת הגבינה למחבת מוכנה.
מניחים את המחבת בתבנית 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ' מרובע אפייה.
יוצקים מספיק מים חמים בתבנית האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של מחבת springform.
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב בקצוות ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות (עוגת הגבינה תהפוך מוצקה כאשר צונן), כ 50 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת הגבינה להתקרר בתנור למשך שעה אחת.
הסר את מחבת springform מתבנית האפייה ולהסיר את הסכל. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים את עוגת הגבינה למשך 3 שעות לפחות ועד 2 ימים.
הסר את עוגת הגבינה מהמחבת springform. אפשר לעוגת הגבינה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, בערך 30 דקות.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את החלק העליון של עוגת הגבינה עם שמן זית בתולה במיוחד ומגישים עם קרקרים שונים.
הצעות הגשה: קרקרים שונים .