קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים

עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים
אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים, עוגת גבינה לבנה עם מפתח שוקולד ליים, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד וליים לבנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
מניחים חתיכה חופפת גדולה של רדיד אלומיניום על החלק התחתון של מחבת springform, ולאחר מכן להכניס מחבת טבעת על זה. מקפלים את רדיד נוסף לסכל סביב המחבת ומניחים את כל העניין על פיסת נייר שנייה, גם לקפל אותו ולוחץ אותו היטב סביב המחבת, שיש כיסוי הדוק מים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
במעבד מזון, מעבדים עוגיות עד שהן דומות לפירור, מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
4
יוצקים תערובת פירור לתוך מחבת springform ולחץ עם האצבעות כדי בשורה את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מניחים את המחבת במקרר להגדיר בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מניחים קומקום מים על לאמבט מים. במעבד מזון לנצח את גבינת שמנת עד חלקה, מוסיפים את הסוכר, ביצים, חלמונים, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
7
קח את המחבת המפותלת מהמקרר והנח אותה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך מחבת פירור, ולאחר מכן בזהירות לשפוך את הקומקום החם של מים לתוך המחבת צלייה כך המים מגיעים 1/2 דרך המחבת כך המים לא להתיז לתוך עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מניחים מחבת צלייה בתנור במשך 1 שעה, בודקים לאחר 50 דקות. זה צריך להרגיש מוגדר, אבל עדיין מתנדנד במרכז. קח את מחבת הקלייה מהתנור, הסר בזהירות את מחבת הקפיץ מהמחבת הקלייה והנח אותה על מתלה. לקלף את השכבה החיצונית של נייר, ולקרוע את חתיכות הצד של השכבה הראשונה של נייר ולהשאיר את המחבת להתקרר. ברגע שהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר, מניחים אותה במקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבותלמסיבות
10
העבר לצלחת אתה הולך לשרת אותו על, צלחת ללא שפה, או דוכן עוגה. שחרר את מחבת springform והסר את החלק החיצוני. בזהירות להרים את עוגת הגבינה הסרת תחתית המתכת. רדיד אלומיניום יכול להישאר על העוגה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מגישים מקורר.