עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים
אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים, עוגת גבינה לבנה עם מפתח שוקולד ליים, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד וליים לבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים חתיכה חופפת גדולה של רדיד אלומיניום על החלק התחתון של מחבת springform, ולאחר מכן להכניס מחבת טבעת על זה. מקפלים את רדיד נוסף לסכל סביב המחבת ומניחים את כל העניין על פיסת נייר שנייה, גם לקפל אותו ולוחץ אותו היטב סביב המחבת, שיש כיסוי הדוק מים.
במעבד מזון, מעבדים עוגיות עד שהן דומות לפירור, מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד.
יוצקים תערובת פירור לתוך מחבת springform ולחץ עם האצבעות כדי בשורה את המחבת.
מניחים את המחבת במקרר להגדיר בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
מניחים קומקום מים על לאמבט מים. במעבד מזון לנצח את גבינת שמנת עד חלקה, מוסיפים את הסוכר, ביצים, חלמונים, ומיץ לימון.
קח את המחבת המפותלת מהמקרר והנח אותה במחבת צלייה.
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך מחבת פירור, ולאחר מכן בזהירות לשפוך את הקומקום החם של מים לתוך המחבת צלייה כך המים מגיעים 1/2 דרך המחבת כך המים לא להתיז לתוך עוגת גבינה.
מניחים מחבת צלייה בתנור במשך 1 שעה, בודקים לאחר 50 דקות. זה צריך להרגיש מוגדר, אבל עדיין מתנדנד במרכז. קח את מחבת הקלייה מהתנור, הסר בזהירות את מחבת הקפיץ מהמחבת הקלייה והנח אותה על מתלה. לקלף את השכבה החיצונית של נייר, ולקרוע את חתיכות הצד של השכבה הראשונה של נייר ולהשאיר את המחבת להתקרר. ברגע שהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר, מניחים אותה במקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
העבר לצלחת אתה הולך לשרת אותו על, צלחת ללא שפה, או דוכן עוגה. שחרר את מחבת springform והסר את החלק החיצוני. בזהירות להרים את עוגת הגבינה הסרת תחתית המתכת. רדיד אלומיניום יכול להישאר על העוגה.