עוגת גבינה ברי
עוגת גבינה ברי דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 577 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם תוספת מוקצפת, תמצית ונילן, בצק פילו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 38%. נסו עוגת גבינה מיני שוקולד פקאן, עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, ו עוגת גבינה דלעת דלת פחמימות קלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים יריעת פילו אחת בתוך 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי; מברישים בחמאה. חזור על שבע פעמים; לקצץ קצוות. (שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות.)
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 6-8 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות (המרכז יתנפח). מצננים על רשת.
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר והווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה אוכמניות. כף לקרום.
אופים בחום של 350 אטומים למשך 10 דקות; מכסים את הקצוות בנייר כסף כדי למנוע השחמה יתר.
אופים 23-27 דקות יותר או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. מקררים עד לצינון.
בקערה קטנה מקציפים ג ' לי עד לקבלת תערובת חלקה; מורחים על מילוי.
מקשטים בתותים ואוכמניות נוספות אם רוצים.