עוגת גבינה ג'ינג'ר & חג המולד עם רוטב ג' ינג'ר
עוגת גבינה ג'ינג'ר & חג המולד עם רוטב ג' ינג'ר דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 338 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש עוגת ג'ינג'ר ג' מייקנית, ביצים, סוכר גלגלית, וחמאה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס, ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלוי חזיר עם רוטב חמוציות רימון קלמנטינה, ו עוגת גבינה עם זנגביל לימון ברוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז
גריז קו אגן פודינג 1.3 ליטר בערך עם 4 רצועות אפייה קלף, קריס-חוצה את הקערה כמו חישורים של גלגל. מקציפים את גבינת השמנת, מסקרפונה, וניל, ביצים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד בשילוב ואור. מקפלים את הקמח, pud חג המולד וג ' ינג ' ר גזע, ואז כף לתוך פח מוכן. בזהירות לשים בתנור.
בדוק לאחר 1 hr זה צריך להיות מוגדר עם לנענע קל; ייתכן שיהיה עליך לתת לו 10 דקות יותר.
הסר ולאפשר להתקרר מעט (זה יהיה לנפח, ואז לשקוע קצת).
מברשת עם 1 כף סירופ ג ' ינג ' ר, ולאחר מכן לסדר את עוגת זנגביל על גבי, הקשה על מנת ליצור בסיס.
מברשת עם 1 כף סירופ יותר, ואז למקם צלחת על גבי ללחוץ למטה. צ ' יל לפחות 4 שעות (או עד 2 ימים).
כדי להפוך את הרוטב, בועה יחד את כל החומרים בתוספת 3 כפות סירופ זנגביל בסיר עד סירופ. להפוך את עוגת הגבינה על צלחת הגשה ומגישים עם רוטב ג ' ינג ' ר חם.