עוגת גבינה דלת שומן היא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-14 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 312 קלוריות . , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, קרקרים קינמון גרהם, שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מאפינס שוקולד כפול דל שומן , קרפ עוגת גבינה אוכמניות מופחת שומן ועוגת קינמון דל שומן אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. דוחסים את פצפוצי הגרהם במעבד מזון עד שהם מתפוררים.
הוסף 1 עד 2 כפות מים ואת החמאה; דופק עד להרטבה. עוטפים את החלק החיצוני של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ' בנייר כסף כדי למנוע דליפות. מצפים את פנים התבנית בספריי בישול ומהדקים את הפירורים לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
מגוון תוספות
מגוון תוספות
מגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
מגוון תוספות
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד להשחמה, כ-8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים להתקרר, כ-10 דקות.
5
בינתיים מקציפים במיקסר גם גבינות שמנת וגם את הסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה, 5 דקות, ואז מקציפים את השמנת החמוצה בחום נמוך. טורפים קלות את 3 החלבונים בקערה, ואז מוסיפים לתערובת הגבינה יחד עם 2 הביצים השלמות, הקמח, הווניל וגרידת הלימון. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אוורירית, 3 דקות.