קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד
עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד דורשת בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 739 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד צ'יפס מריר, ביצים, שוקולד צ' יפס חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת גבינה שוקולד חמאת בוטנים, עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
הערה של קוק: כל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר לפני שתתחיל.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מעבדים את הקרקרים, הבוטנים, השוקולד צ ' יפס המריר והחמאה במעבד מזון. ברגע שהוא מתאחד בגוש, הופכים אותו לתבנית קפיצית ולוחצים לתחתית ולמעלה הדפנות ליצירת הקרום הפריך. הכניסו אותו למקרר בזמן שאתם מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר-מתוקשוקולד צ ' יפס מריר-מתוק
לכריכהלכריכה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי למעבד מזון ודופקים עד שהוא הופך לתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
יוצקים ומגרדים את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך שעה 1, בודקים לאחר 45 דקות. החלק העליון, רק, צריך להרגיש מוגדר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוציאים את עוגות הגבינה מהתנור ומניחים בצד בזמן שמכינים את הציפוי. מחממים את השמנת החמוצה ושוקולד החלב עם הסוכר החום בסיר קטן על אש נמוכה. מקציפים בעדינות כדי למזג את השוקולד כשהוא נמס, ואז מורידים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כף ופזר את הציפוי בעדינות רבה על גבי עוגת הגבינה, היזהר כמוך כדי לא לשבור את פני השטח. (לא שמשהו רע יקרה; פשוט יהיה לך שוקולד שיש את העוגה קצת.) החזירו אותו לתנור למשך 10 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
הפוך את הגבינה עד 2 ימים קדימה. מצננים ומצננים לפי ההוראות. אין לכסות עד קר לחלוטין, ולאחר מכן לכסות עם צלחת או לעטוף פלסטיק, ולוודא כי הכיסוי אינו נוגע פני השטח. פורקים ומגישים לפי ההוראות במתכון. זה יישמר במקרר עד 4 ימים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
עוגת הגבינה יכולה להיות קפואה במשך חודש 1. וודא שהוא צונן היטב ואז עטוף, עדיין בתבנית שלו, בשכבה כפולה של ניילון ושכבת נייר אלומיניום. להפשיר לילה במקרר ולאכול בתוך 2 ימים. כמות קטנה של עיבוי עשויה להופיע על פני עוגת הגבינה לאחר ההפשרה, אך היא עדיין בסדר לאכול.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)