עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד
עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד דורשת בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 739 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד צ'יפס מריר, ביצים, שוקולד צ' יפס חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת גבינה שוקולד חמאת בוטנים, עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
הערה של קוק: כל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר לפני שתתחיל.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מעבדים את הקרקרים, הבוטנים, השוקולד צ ' יפס המריר והחמאה במעבד מזון. ברגע שהוא מתאחד בגוש, הופכים אותו לתבנית קפיצית ולוחצים לתחתית ולמעלה הדפנות ליצירת הקרום הפריך. הכניסו אותו למקרר בזמן שאתם מכינים את המילוי.
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי למעבד מזון ודופקים עד שהוא הופך לתערובת חלקה.
יוצקים ומגרדים את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך שעה 1, בודקים לאחר 45 דקות. החלק העליון, רק, צריך להרגיש מוגדר ויבש.
מוציאים את עוגות הגבינה מהתנור ומניחים בצד בזמן שמכינים את הציפוי. מחממים את השמנת החמוצה ושוקולד החלב עם הסוכר החום בסיר קטן על אש נמוכה. מקציפים בעדינות כדי למזג את השוקולד כשהוא נמס, ואז מורידים את התבנית מהאש.
כף ופזר את הציפוי בעדינות רבה על גבי עוגת הגבינה, היזהר כמוך כדי לא לשבור את פני השטח. (לא שמשהו רע יקרה; פשוט יהיה לך שוקולד שיש את העוגה קצת.) החזירו אותו לתנור למשך 10 דקות אחרונות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים. פורסים ומגישים.
הפוך את הגבינה עד 2 ימים קדימה. מצננים ומצננים לפי ההוראות. אין לכסות עד קר לחלוטין, ולאחר מכן לכסות עם צלחת או לעטוף פלסטיק, ולוודא כי הכיסוי אינו נוגע פני השטח. פורקים ומגישים לפי ההוראות במתכון. זה יישמר במקרר עד 4 ימים בסך הכל.
עוגת הגבינה יכולה להיות קפואה במשך חודש 1. וודא שהוא צונן היטב ואז עטוף, עדיין בתבנית שלו, בשכבה כפולה של ניילון ושכבת נייר אלומיניום. להפשיר לילה במקרר ולאכול בתוך 2 ימים. כמות קטנה של עיבוי עשויה להופיע על פני עוגת הגבינה לאחר ההפשרה, אך היא עדיין בסדר לאכול.