עוגת גבינה חמוציות פטה
עוגת גבינת פטה חמוציות לוקחת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-30 מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, חזרת, אגוזי פקאן וקצפת כבדה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ניוקי עם ירקות ופטה , וסלט ניקואז סלמון מעושן אלסקה עם פטה מפוררת אלואט .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פירורי מקל לחם וחמאה. לחץ על התחתית ובמרחק של 1 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
אופים ב-350 מעלות למשך 5 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים את הריקוטה, הפטה והשמנת עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את עמילן התירס והחזרת; לערבב היטב.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את רוטב החמוציות-תפוז, אגוזי הפקאן, הטימין והרוזמרין. כף לתוך קרום.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר.
מכסים ומקררים למשך הלילה.
תנו לעוגת הגבינה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.