עוגת גבינה לבנה ושחורה אולטרה שמנת
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותקני שמנת, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גבינה יוקרתית במיוחד, עוגת גבינה אולטרה שוקולד, ו מחית תפוחי אדמה אולטרה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את מדפי התנור במרכז ובשליש התחתון של התנור.
מניחים צלחת אפייה או מחבת צלייה על המדף התחתון וממלאים באמצע הדרך עם מים. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick.
מניחים 2 כפות של הסוכר והעוגיות בקערה של מעבד מזון ודופק עד שהם הופכים פירורים בסדר.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד לחה. לחץ על התערובת לתחתית ומעט מעלה את הצדדים של מחבת springform. תניח בצד.
מקציפים את גבינת שמנת הנותרים 1/2 כוסות סוכר עד שמנת בקערה של מיקסר עומד או באמצעות מיקסר יד. הכה את הביצים 1 בכל פעם עד רק incorporated. הכה את השמנת החמוצה, קמח וניל. מילואים 3 כוסות של הבלילה (זה לא צריך להיות בקירור) ומערבבים את שוקולד נמס תמצית שקדים לתוך הבלילה הנותרת. (אל תדאגו אם יש כתמים זעירים של שוקולד בבלילה, הם יאפו לתוך עוגת הגבינה.)
יוצקים את הבלילה שוקולד על הקרום.
אופים את עוגת הגבינה על המדף המרכזי של התנור עד הקצוות הם רק להגדיר אבל המרכז הוא עדיין קצת jiggly, 30 עד 35 דקות.
לאט לאט לשפוך את הבלילה וניל שמורות על שכבת השוקולד ולהמשיך לאפות עד עוגת הגבינה הוא רק להגדיר אבל המרכז הוא מעט jiggly, עוד 40 עד 45 דקות. כבה את התנור, פתח את הדלת מעט ותן לעוגת הגבינה להתקרר 20 דקות.
הסר ולהפעיל סכין סביב קצה המחבת. מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להירגע בן לילה.
לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה 1.
מקשטים בנדיבות עם תלתלי שוקולד לבנים למחצה.