מתכון זה מספק 16 מנות. עם 238 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוריאו, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה ארבעה אינץ — - שכבה משולשת מזוגגת שוקולד, עוגת גבינה משולשת עם שוקולד, ו עוגת גבינה עם שכבה משולשת.
הוראות
1
פירורים קרום: לטחון אוריאו (מילוי וכל) במעבד מזון או למחוץ בשקית.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
עוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ לתוך התחתון 2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' מחבת springform. שים במקפיא.שוקולד
מוסיפים ביצה ומתמזגים היטב. מערבבים הנותרים 1 כוס שמנת חמוצה וניל. כף בעדינות מעל שכבת פרלין.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרלינים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
7
אופים ב 325 מעלות במשך 1 שעה; לכבות את התנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור במשך 30 דקות; דלת פתוחה של תנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במשך 8 שעות או לילה.
1
שלב 6 עוז קצוץ שוקולד חצי מתוק ו 1/4 כוס חמאה בסיר קטן להמיס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מן החום ומערבבים את 3/4 כוס אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/4 כפית וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
חום 1/3 כוס שמנת כבדה 1 כף סירופ תירס ב 2 כוס מיקרוגל בטוח זכוכית למדוד עד חם מאוד אבל לא ממש רותח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
2
מוסיפים 4 אונקיות של שוקולד קצוץ ומערבבים עד מומס. בשלב זה הוא יהיה רזה למדי, אז תן לו לשבת במשך כ 30 דקות או עד שהוא מתקרר ומתעבה קצת, ואז לשפוך אותו על cheesecake.At בשלב זה, העוגה צריכה איזשהו לקישוט. אתה יכול לערום עלי שוקולד על גבי, להוסיף אגוזים או לעשות את מה שאני עושה וקווי רסס של שוקולד לבן נמס מעל.