עוגת גבינה מערבולת ברים
מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית רום, ליקר ביצים, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה מערבולת חמוציות ברים, Nutella מערבולת עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה נוטלה מערבולת ברים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב. לחץ על תערובת פירור לתחתית של מחבת מרובעת משומנת קלות 8" או 9".
אופים ב 350 במשך 8 דקות. מגניב.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ותמצית רום במהירות בינונית עם מערבל חשמלי רק עד חלקה.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
יוצקים 1 1/2 כוסות גבינת שמנת חמאה שווה על קרום אפוי.
מערבבים חלמונה לתוך הבלילה שנותרה. מחלקים הבלילה במחצית; מערבבים שוקולד לבן נמס לתוך 1 חלק. כפית באופן שווה על בלילת גבינת שמנת. מערבבים שוקולד למחצה מומס לתוך הבלילה שנותרה. זרוק כפיות של בלילת שוקולד באופן שווה על פני שכבת שוקולד לבן; בעדינות לסובב חובטים עם סכין.
אופים ב 350 במשך 30 עד 33 דקות או עד כמעט להגדיר. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.