חזיר רוזמרין עם רוטב פורט פירות יער
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו חזיר רוזמרין עם רוטב פורט פירות יער. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ ענבים, מלח, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר עם רוטב חמוציות, פורט ורוזמרין, חלצי חזיר בניחוח רוזמרין ממולאים בשום קלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו צלעות טלה עם רוזמרין ורוטב יין פורט (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף חזיר עם שמן; מפזרים רוזמרין, מלח ופלפל.
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים ב 425 # במשך 20-30 דקות או עד מדחום קורא 145#.
בינתיים, בסיר קטן, מטגנים שאלוט בשמן. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מגניב מעט.
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
תנו לחזיר לעמוד 5 דקות; פורסים ומגישים עם רוטב.