מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני קרקע מקף, דלעת, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת דלעת, עוגת גבינה מערבולת דלעת, ו עוגת גבינה מערבולת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים פירורי הצמד זנגביל, אגוזי פקאן וחמאה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
מקציפים גבינת שמנת, 3/4 כוס סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
5
הסר 1-1/2 הבלילה רגיל כוסות; מקום בקערה קטנה. מערבבים הנותרים 1/4 כוס סוכר, דלעת ותבלינים לתוך הבלילה הנותרים. כפית חצי הבלילה דלעת לתוך הקרום; העליון עם כפיות של חצי הבלילה רגיל שמורות. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חותכים דרך חובטים עם סכין כמה פעמים עבור אפקט שיש.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
אופים 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב לגמרי. מקררים 4 שעות או לילה.