עוגת גבינה מצופה לימון
והוא יספק כ 9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ציפוי לימון, עוגת לימון Curd-עקף לימון + Blogiversary + Le Creuset Stoneware Bakeware סט בגידה, ו עוגת גבינה מצופה קרם.
הוראות
מערבבים יחד 1/4 כוס סוכר, ארוחה מצה, שקדים קצוצים חתוכים, וחמאה מומסת; תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ ' משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 13 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. קרום מגניב על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים ב 1 כף קליפת לימון מגוררת ו 2 כפות מיץ לימון טרי.
יוצקים תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים ב 325 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד עוגת גבינה הוא כמעט להגדיר. כבה את התנור; השאר עוגת גבינה בתנור 15 דקות.
הסר עוגת גבינה למדף תיל; להפעיל סכין חדה סביב קצוות מחבת כדי לשחרר. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מניחים עוגת גבינה על מגש או דוכן עוגה; לשחרר צדדים של מחבת springform, ולהסיר.
מורחים גבינת לימון באופן שווה מעל עוגת גבינה.
* תחליף 1 1/3 כוסות מוכן לימון curd, אם תרצה בכך.