מתכון זה מספק 8 מנות. עם 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן canolan, עלי פטרוזיליה, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות, דמי-גלייס., ו בשר דמי-גלאס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את shiitakes מיובש לתוך קערה קטנה לכסות עם מים חמים במשך כ 30 דקות כדי לאפשר להם מחדש hydrate.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יש לשטוף את העוף כדי להסיר כל שאריות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את התיבול מסקיט על כל חלקי העוף. מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת גדולה, מחממים את העוף מכל הצדדים ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
לשפשף תיבול יבש
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
תנור
מחבת
3
להעביר את העוף לתנור ואופים עד המיצים לרוץ ברור והעוף הוא מזלג במכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בעוד העוף בתנור, להכין את דמי-glace עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מחממים את שמן הקנולה בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה מטגנים את הבצל האדום, סלרי ושום עד שהם מתחילים לקרמל קלות, נזהרים שלא לשרוף אותם. Deglaze המחבת עם היין האדום, וכאשר רוב האלכוהול התאדה, מוסיפים את הירקות, המניה, עגבניות, עלי פטרוזיליה, וקורנית. חזור לרתיחה עדינה ולתת את הנוזל להפחית בחצי, ואז זן לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שמן קנולה
ירק
בצל אדום
יין אדום
עגבנייה
אלכוהול
סלרי
שום
מלאי
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
מחבת
7
מסננים את הפטריות דרך מגבות נייר כדי לשמור את הנוזל השריה. השתמש 1/2 כוס של פטריות השריית נוזל בסיר קטן כדי להפוך את הרוטב על ידי לטאטא את demi-glace.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מקציף
מחבת רוטב
8
מחממים במשך כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להשתלב.
9
הסר מהחום ולקפל את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
10
חותכים את התאנים במחצית לאורכו. מסדרים את העוף על צלחת הגשה, כפית קצת רוטב על גבי ומקשטים עם תאנים.