קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים

עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן canolan, עלי פטרוזיליה, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות, דמי-גלייס., ו בשר דמי-גלאס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את shiitakes מיובש לתוך קערה קטנה לכסות עם מים חמים במשך כ 30 דקות כדי לאפשר להם מחדש hydrate.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יש לשטוף את העוף כדי להסיר כל שאריות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את התיבול מסקיט על כל חלקי העוף. מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת גדולה, מחממים את העוף מכל הצדדים ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
3
להעביר את העוף לתנור ואופים עד המיצים לרוץ ברור והעוף הוא מזלג במכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בעוד העוף בתנור, להכין את דמי-glace עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים את שמן הקנולה בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה מטגנים את הבצל האדום, סלרי ושום עד שהם מתחילים לקרמל קלות, נזהרים שלא לשרוף אותם. Deglaze המחבת עם היין האדום, וכאשר רוב האלכוהול התאדה, מוסיפים את הירקות, המניה, עגבניות, עלי פטרוזיליה, וקורנית. חזור לרתיחה עדינה ולתת את הנוזל להפחית בחצי, ואז זן לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שמן קנולהשמן קנולה
ירקירק
בצל אדוםבצל אדום
יין אדוםיין אדום
עגבנייהעגבנייה
אלכוהולאלכוהול
סלריסלרי
שוםשום
מלאימלאי
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מסננים את הפטריות דרך מגבות נייר כדי לשמור את הנוזל השריה. השתמש 1/2 כוס של פטריות השריית נוזל בסיר קטן כדי להפוך את הרוטב על ידי לטאטא את demi-glace.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מחממים במשך כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להשתלב.
9
הסר מהחום ולקפל את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
10
חותכים את התאנים במחצית לאורכו. מסדרים את העוף על צלחת הגשה, כפית קצת רוטב על גבי ומקשטים עם תאנים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
תאניםתאנים