קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה משולשת אגוזי לוז

עוגת גבינה משולשת אגוזי לוז
עוגת גבינה משולשת עם אגוזי לוז דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך אגוזי לוז, אגוזי לוז-שוקולד להפיץ, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: משולש שוקולד-עוגיות אגוזי לוז, עוגת שוקולד משולשת אגוזי לוז, ו שוקולד-טראפלס אגוזים משולשים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1/4 אגוזי לוז כוס, 1 כף סוכר חום, ופלים שוקולד במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים שמן; תהליך עד פירורים לחים. לחץ בחוזקה על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת קפיץ 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לעטוף מחוץ למחבת עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
שלב גרגרי קפה מיידיים ו 1 כף מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים גבינות במעבד מזון; לעבד עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים תערובת קפה, קקאו, והבא 6 מרכיבים (קקאו באמצעות מלח); תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים ביצים; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים תערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים מחבת בתבנית אפייה גדולה; מוסיפים מים חמים לתבנית אפייה לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר עוגת גבינה מחבת springform; מפזרים 1/4 אגוזי לוז כוס.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז-ממרח שוקולד (כגון נוטלה)אגוזי לוז-ממרח שוקולד (כגון נוטלה)15ופלים שוקולדופלים שוקולד2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בלוק שומן ללא גבינת שמנתבלוק שומן ללא גבינת שמנת3largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת קוטג'ללא שומןגבינת קוטג'ללא שומן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז קצוצים, קלויים ומחולקיםאגוזי לוז קצוצים, קלויים ומחולקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגרי קפה מיידייםגרגרי קפה מיידיים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו לא ממותקקקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמיםמים חמים2(חוֹרֶף)פרנג'ליקו (ליקר בטעם אגוזי לוז, אופציונלי)פרנג'ליקו (ליקר בטעם אגוזי לוז, אופציונלי)