עוגת גבינה מתוקה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, ציפוי מוקצף, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת גבינה מתוקה, עוגת גבינה מתוקה, ו עוגת גבינה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. הפוך את הקרום. ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, דגני מקום. דק למחוץ עם מערוך. בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים וחמאה מותכת עד מעורבב היטב. לחץ על הקרום בחוזקה ובאופן שווה בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של צלחת עוגה.
אופים 9 דקות; מגניב 20 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים עד מעורבב היטב; לתת לעמוד בזמן ביצוע עוגת גבינה כך תותים יהפוך עסיסי. בקערה בינונית נפרדת, לנצח את כל מרכיבי עוגת הגבינה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה; כף מעל קרום. מקררים לפחות 30 דקות.
כדי להגיש, ציפוי כפית על פרוסות עוגת גבינה. מכסה ומקרר כל שאריות.