עוגת גבינה ניו-יורקית נטולת סוכר של ג'וניור
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו ממתיק קסיליטול, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק ללא סוכר דל שומן, עוגת גבינה קטו-ללא גלוטן בסגנון ניו יורק, ו בהחלט עוגת הגבינה הטובה ביותר בניו יורק (על ידי ציפור) (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' קפיץ (רצוי nonstick). לעטוף את החלק החיצוני עם רדיד אלומיניום, מכסה את החלק התחתון ומתמשך כל הדרך למעלה בצד, כך מים לא ידלפו לתוך העוגה כפי שהוא אופה.
מניחים שני קמחים, xylitol ומלח במעבד מזון ותהליך במשך 15 שניות.
מוסיף את החמאה והדופק עד התערובת מושכת יחד, כ -30 שניות.
מוסיפים 1 כף של השמנת וחלמון הביצה. דופק עד הבצק רך, דביק מעט צורות. אם זה עדיין נוקשה, להוסיף עוד כף של שמנת. קמח את האצבעות שלך ולחץ בעדינות את הבצק לתחתית מחבת springform מוכן עד שהוא מכוסה.
אופים את הקרום רק עד שהוא כבר לא נראה לח בחלק העליון ומרגיש להגדיר כאשר אתה נוגע בו( לא overbake), 7 עד 8 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל. תשאיר את התנור דולק.
עבור המילוי: היכו יחד 1/2 כוס של Xylitol, arrowroot וחבילה אחת של גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (באמצעות מצורף ההנעה אם יש לך את זה) על נמוך על 3 דקות כדי להפוך את הבלילה המתנע יציב. תערובת בגבינת השמנת הנותרת, חבילה אחת בכל פעם, גירוד את הקערה לאחר הוספת כל אחד, על עוד 3 דקות.
הגדל את מהירות המיקסר למדיום והכה ב xylitol כוס 1/2 הנותרים.
מוסיף את הביצים, פועם היטב. הבלילה תיראה קלה, שמנת, אוורירית, וכמעט כמו עננים זוהרים. תיזהר לא לערבב יותר מדי!
כפית את הבלילה מעל קרום הלחם הקצר אפוי.
מניחים את מחבת springform במרכז מחבת רדודה גדולה ומוסיפים מים חמים למחבת הגדולה, כך שהוא מגיע על 1 אינץ ' במעלה הצד של המעיין.
אופים עד הקצה הוא חום זהוב בהיר ואת העוגה היא בצבע בז ' צהוב בהיר, על 1 שעה. אם המרכז הוא עדיין מאוד jiggly, תן את העוגה לאפות במשך 5 עד 10 דקות יותר.
בעדינות להסיר את העוגה מהאמבט מים, להעביר אותו מתלה חוט, להסיר את נייר הכסף, ולהשאיר אותו על המדף לפחות 2 שעות עד 4 שעות. ככל שתזיזו פחות, כך פחות סביר שהעוגה תישבר. ברגע שהוא מתקרר, להשאיר את העוגה במחבת, לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף, ומקרר לילה עד שהוא קר לחלוטין.
כדי לשרת, להסיר את טבעת springform מן העוגה ולשרת מהחלק התחתון של המחבת (אל תנסה להעביר אותו מגש הגשה). מכסים כל שאריות עוגה ומקררים עד 3 ימים. אל תקפיא את העוגה הזאת.