עוגת גבינה עם בייקון מיני
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה מיני בייקון מייפל, עוגות גבינה קטנות, ו עוגות גבינה קטנות I (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבייקון: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מיני מאפין 24 כוס עם מצעים נייר.
שים את חתיכות הבייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד כמעט לגמרי השחמה, על 4 דקות.
מפזרים 1 כף סוכר על בייקון ומבשלים, ערבוב, עד הבייקון הוא פריך מזוגג, על 3 דקות יותר.
להעביר את הבייקון מסוכר לצלחת; להפריש עד מוכן לשימוש.
הפוך את הקרום: דופק את העוגיות, חמאה, הנותרים 2 כפות סוכר, 1 כפות בייקון טפטוף, ואת המלח במעבד מזון עד הקרקע דק. בחוזקה לחץ 1 כפית גדושה של תערובת פירור לתוך כל אניה מאפין מיני.
אופים עד הקרום מוגדר, על 12 דקות.
הפוך את עוגות הגבינה: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
שלב את גבינת שמנת, סוכר ווניל במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה; לערבב על מהירות בינונית גבוהה עד אור וחלק, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקמח והביצה ומערבבים עד שרק שולבו, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מלא כל כוס מאפין מיני עם כ 2 כפיות הבלילה ואופים עד סט, על 20 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה, ולאחר מכן להעביר את המחבת למקרר ולהתקרר לפחות 4 שעות. מעל כל עוגת גבינה עם חתיכת בייקון מסוכר.