עוגת גבינה עם דלעת עם קרום בראוני
אם יש לך ביצה, ביצים, קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה משובשת, עוגת בראוני קינוח, עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת, ו עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה מחבת springform 9 אינץ'. בסיר בינוני, להמיס את החמאה עם שוקולד קצוץ על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
הסר את תערובת השוקולד המומסת מהחום ולתת לו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר ואת הביצה המוכה קלות עד מעורבב.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת השוקולד המומסת. מערבבים את האגוזים הקצוצים לתוך הבלילה בראוני.
מורחים את הבלילה במחבת springform מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
אופים במשך 10 דקות, או עד עלה ויבש למגע.
בואו להתקרר לחלוטין. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת בגיליון גדול של נייר כסף. תשאיר את התנור דולק.
בקערת זכוכית בינונית, להמס את השוקולד הקצוץ בתנור מיקרוגל על גבוה במשך כ 1 דקה, תוך ערבוב באמצע. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. מקציפים את עמילן התירס והוניל.
הוסף 1 כוס של הבלילה עוגת גבינה לשוקולד נמס ומערבבים עד מעורבב היטב. מקציפים את מחית הדלעת ואת הקינמון, אגוז מוסקט וציפורן לתוך הבלילה עוגת גבינה הנותרים.
יוצקים שלושה רבעים של הבלילה עוגת גבינה דלעת מעל קרום הבראוני.
יוצקים את הבלילה שוקולד על גבי הבלילה עוגת גבינה דלעת. אם הבלילה שוקולד עבה מדי לשפוך בקלות, לחמם אותו בתנור מיקרוגל על גבוה במשך 10 שניות. כפית את הבלילה עוגת גבינה דלעת הנותרת על גבי הבלילה שוקולד. השתמש בסכין שולחן כדי לעשות כמה מערבולות דקורטיביות: לא overswirl.
הגדר את מחבת springform במחבת צלייה בינונית.
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה הצד של מחבת המעיין.
אופים את עוגת הגבינה דלעת באמבט המים החמים במרכז התנור במשך 1 1/2 שעות, או עד שהוא מוצק סביב הקצוות אבל מעט jiggly במרכז. כבה את התנור, prop הדלת כמה סנטימטרים פתוחים ולתת עוגת הגבינה לעמוד באמבט המים בתנור החם במשך 1 שעה, או עד שהוא מוגדר לחלוטין.
הסר את עוגת הגבינה עם דלעת משובשת ממרחץ המים ומקרר אותו עד מקורר היטב, לפחות 4 שעות או לילה.
הסר את רדיד ואת טבעת מחבת springform מן עוגת הגבינה. בזהירות להעביר את עוגת הגבינה למגש, לחתוך טריזים ומגישים.