עוגת גבינה עם טופי-קראנץ ' דלעת
עוגת גבינה עם טופי-קראנץ ' דלעת דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמנת כבדה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם טופי-קראנץ ' דלעת, עוגת גבינה עם טופי-קראנץ, ו עוגת גבינה עם טופי קראמל.
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Spray התחתון של מחבת springform 10 אינץ ' עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורי gingersnap, חמאה וסוכר חום עם הידיים עד התערובת מחזיקה יחד כאשר לחוץ. לחץ לתחתית מחבת.
אופים קרום עד מוצק מעט כהה, על 12 דקות. קרום מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
הפוך מילוי: לנצח גבינת שמנת וסוכר חום בקערה גדולה עד חלקה. להכות בחמאה, ואז ביצים, אחד בכל פעם, לשלב ביסודיות.
מוסיפים קמח, קינמון, תמצית וניל ומלח, ולאחר מכן לערבב עד חלקה.
מוסיפים מחית דלעת ומערבבים עד חלקה.
מניחים מחבת springform עם קרום מקורר על מחבת אפייה גדולה (קרום יהיה לטפטף כמה חמאה מומסת כמו אופה עוגה) ויוצקים תערובת למחבת האביב מעל הקרום.
חזור לתנור 177° ואופה במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מילוי נפוח סביב הקצוות ונע מעט במרכז כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות.
הסר מהתנור ומיד במקום עוגת גבינה חמה, חשופה, במקרר; תן להתקרר בן לילה.
מערבבים סוכר, מים ומיץ לימון בסיר גדול על אש בינונית. לאחר הסוכר מתמוסס, לא לערבב. מבשלים עד שהתערובת הופכת ענבר עמוק בצבע, מחבת מתערבלת מדי פעם ומברישה את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, כ -15 דקות.
להפחית את החום נמוך להוסיף שמנת, ערבוב עם כף עץ עד מבעבע שוככת. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 8 דקות. צ ' יל עד המשרד אבל עדיין pourable, כ -15 דקות.
הסר עוגת גבינה מהמקרר והכפית קרמל מעל, רק לקצוות, להיזהר לא לתת לו לטפטף למטה הצדדים. להכין טבעת משברי חטיף בקצה העוגה. השתמש שוקולד צ'יפס לבן כדי להפוך את ג' ק-o ' -פנס פנים במרכז. להירגע לפחות שעתיים עד יום אחד לפני ההגשה. בעדינות להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר את העוגה ולשחרר את הצדדים מחבת.