קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ברוקולי וקיש צ'דר

ברוקולי וקיש צ'דר
. אם יש לך טימין, חלב, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ברוקולי וקיש צ'דר, קיש צ'דר ברוקולי, ו ברוקולי וקיש צ'דר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים קרום עוגה לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' וקרום זין בכל רחבי עם מזלג; מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
3
מניחים את הקרום על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים ברוקולי לתוך קערה ומיקרוגל על גבוה עד ברוקולי הוא ירוק בהיר מעט רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
להקציף ביצים, חלב, חרדל דיז ' ון, אורגנו, מלח, פלפל, ותימין בקערה; מערבבים ברוקולי לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
ברוקוליברוקולי
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
טימיןטימין
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
יוצקים תערובת לקרום ומפזרים קיש עם גבינת צ ' דר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
קרוםקרום
8
אופים עד סכין מוכנס לתוך באמצע הקיש יוצא נקי, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.