ברוקולי וקיש צ'דר
. אם יש לך טימין, חלב, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ברוקולי וקיש צ'דר, קיש צ'דר ברוקולי, ו ברוקולי וקיש צ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים קרום עוגה לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' וקרום זין בכל רחבי עם מזלג; מברשת עם שמן.
מניחים את הקרום על תבנית אפייה מוכנה.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות.
מניחים ברוקולי לתוך קערה ומיקרוגל על גבוה עד ברוקולי הוא ירוק בהיר מעט רך, על 4 דקות.
להקציף ביצים, חלב, חרדל דיז ' ון, אורגנו, מלח, פלפל, ותימין בקערה; מערבבים ברוקולי לתערובת ביצה.
יוצקים תערובת לקרום ומפזרים קיש עם גבינת צ ' דר ופרמזן.
אופים עד סכין מוכנס לתוך באמצע הקיש יוצא נקי, כ 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.