עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום
עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה עם תחתית בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס inside של 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם2 3/4 אינץ' -ל 3 אינץ ' -צדדים גבוהים עם nonstickspray.
לטאטא קמח, קקאו, ומלח בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים שוקולד וbutter בקערת מתכת בינונית; מקום סיר bowlover של מים רותחים ו stiruntil נמס וחלק.
מוסיפים את שני הסוכרים ל-chocolatemixture ול-whisk עד למיזוג.
בואו תערובת cooluntil הוא בקושי פושר, על10 דקות.
לטאטא ביצה תערובת וניל intochocolate. מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת צבעונית.
מורחים בראוניותבאופן שווה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים קרום בראוני עד העליון looksslightly סדוק ובוחן מוכנס intocenter יוצא עם כמה crumbsattached לח, על 20 דקות.
העברת פאן torack; קרום מגניב לטמפרטורת החדר, על30 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מניחים מחבת עם קרום מקורר גליונות אפייה. באמצעות electricmixer, לנצח גבינת שמנת בקערה גדולה untilsmooth.
מוסיפים סוכר, קמח, קליפת לימון ומיץ לימון; לנצח עד חלקה.
הוסף חלמונים חלמונים, 1 בכל פעם, מכות רק מאוגד לאחר כל תוספת. הכה ב 1 / 2cup שמנת חמוצה וקצפת.
Pourfilling מעל קרום בראוני במחבת; החלק העליון.
אופים עוגה עד נפוח, זהוב בהיר, ולהגדיר סביב הקצוות (המרכז עדיין לנוע באור כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות), על1 שעה 20 דקות.
מוציאים עוגה מהתנור.לשמור על טמפרטורת התנור.
כף 1 כוס שמנת חמוצה indollops מעל העוגה, ואז להפיץ אפילו למעלה עם מרית אופסט. להחזיר עוגה tooven ואופים 5 דקות. הפעל אולר קטן סביב הצדדים של עוגה כדי לשחרר.
Placepan עם עוגה ישירות במקרר וגיל חשוף בן לילה (cake may sinkin center). לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. שמור צונן.
הסר צדדים מחבת מן העוגה. הפעל סכין thinsharp בין תחתית פאן וקרוסטו לשחרר. באמצעות 2 מרית מתכת כסיוע, להעביר עוגה מגש.
מקשטים קצה העליון של העוגה עם תלתלי שוקולד ופרוסות לימון.