קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום

עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום
עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה עם תחתית בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס inside של 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם2 3/4 אינץ' -ל 3 אינץ ' -צדדים גבוהים עם nonstickspray.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא קמח, קקאו, ומלח בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מערבבים שוקולד וbutter בקערת מתכת בינונית; מקום סיר bowlover של מים רותחים ו stiruntil נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר קערה מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את שני הסוכרים ל-chocolatemixture ול-whisk עד למיזוג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
בואו תערובת cooluntil הוא בקושי פושר, על10 דקות.
7
לטאטא ביצה תערובת וניל intochocolate. מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת צבעונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מורחים בראוניותבאופן שווה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים קרום בראוני עד העליון looksslightly סדוק ובוחן מוכנס intocenter יוצא עם כמה crumbsattached לח, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
העברת פאן torack; קרום מגניב לטמפרטורת החדר, על30 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים מחבת עם קרום מקורר גליונות אפייה. באמצעות electricmixer, לנצח גבינת שמנת בקערה גדולה untilsmooth.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים סוכר, קמח, קליפת לימון ומיץ לימון; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
הוסף חלמונים חלמונים, 1 בכל פעם, מכות רק מאוגד לאחר כל תוספת. הכה ב 1 / 2cup שמנת חמוצה וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
Pourfilling מעל קרום בראוני במחבת; החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים עוגה עד נפוח, זהוב בהיר, ולהגדיר סביב הקצוות (המרכז עדיין לנוע באור כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות), על1 שעה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים עוגה מהתנור.לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
כף 1 כוס שמנת חמוצה indollops מעל העוגה, ואז להפיץ אפילו למעלה עם מרית אופסט. להחזיר עוגה tooven ואופים 5 דקות. הפעל אולר קטן סביב הצדדים של עוגה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
Placepan עם עוגה ישירות במקרר וגיל חשוף בן לילה (cake may sinkin center). לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. שמור צונן.
3
הסר צדדים מחבת מן העוגה. הפעל סכין thinsharp בין תחתית פאן וקרוסטו לשחרר. באמצעות 2 מרית מתכת כסיוע, להעביר עוגה מגש.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מקשטים קצה העליון של העוגה עם תלתלי שוקולד ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט