עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז
מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שמנת, ליקר אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו שוקו חם עם ליקר אגוזים, ליקר אגוזים תוצרת בית-ללא סוכר, ו ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מערבבים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת. מערבבים היטב לשלב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים במשך 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן חמאה הצדדים של מחבת springform לתערובת עוגת הגבינה.
למילוי: במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת. לגרד את הצדדים של הקערה כמה פעמים.
מוסיפים את הסוכר ומכים אותו עוד קצת; מגרד את הצדדים פעם או פעמיים.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת, עד לשלב ביסודיות.
מערבבים את השמנת החמוצה על מהירות איטית בעת שפיכת ליקר אגוזי לוז לתוך הקערה בזרם איטי.
לעטוף את החלק התחתון של המחבת springform עם רדיד אלומיניום. לגרד את המילוי על קרום השוקולד במחבת. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת ב 3 שכבות של רדיד אלומיניום חובה כבדה ולשים במחבת גדולה יותר.
הוסף מספיק מים חמים למחבת החיצונית כדי לבוא באמצע הדרך.
אופים במשך 1 שעה. עוגת הגבינה צריכה להיות מוגדרת בקצוות אבל עדיין קצת jiggly באמצע.
אפשר להגדיר לילה. הפעל סכין דק סביב הקצה ולפתוח את מחבת springform. מקשטים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם טפטוף שוקולד ואגוזי לוז טבולים בשוקולד.